III. Konkurs "PancernyKlin.pl" - wynik(i)
O północy zakończył się trzeci konkurs forum. O ile ilość i jakość rozpoczętych warsztatów przepełniła nas niekłamaną dumą, to niestety nie możemy powiedzieć tego o ilości galerii.

Serdecznie dziękujemy wszystkim, którzy poświęcili swój czas i podzielili się swoimi pracami z pozostałymi użytkownikami naszego forum oraz gratulujemy Jamatowi, niekwestionowanemu zwycięzcy tej edycji!

Myślę, że darujemy sobie punktowanie Paladyna, chyba, że autor jest odważny i poprosi o ocenę swojej pracy (tutaj albo na pw) Big Grin Kwestię nagrody i jej przekazania ustalimy najszybciej jak to możliwe.

Termin następnego konkursu nie ulegnie najprawdopodobniej zmianie, w związku z czym już teraz zachęcamy do przemyśleń i zakupów wybranych modeli. Zapraszamy również do pozostawienia swoich przemyśleń i uwag dotyczących konkursu oraz ewentualnych propozycji, które moglibyśmy wykorzystać w nadchodzących edycjach.

W imieniu całej administracji,
T
Odpowiedz
Cóż, wstyd straszny, że się nie wyrobiłem. Sad Tak się złożyło z przyczyn niezależnych.

Gratuluję zwycięzcy, przede wszystkim skończenia. Big Grin a i model zacny.
Odpowiedz
Tomek jako świerzak ma pytanie odnośnie tego nastepnego konkursu, kiedy co i jak (nie umiem znaleźć)?
Krzysiek
Czołgi - pancerna pięść armii.
Odpowiedz
Kiedy, zazwyczaj zaczynamy w okolicach wakacji, chyba w sierpniu albo wrześniu, zakończenie przed festiwalem w Bytomiu.
Odpowiedz
Przepraszam, ale nie było mnie przez chwilę i coś mi chyba umknęło - czyli mam rozumieć, że skończony został jeden jedyny model?

I takie głupie pytanie - gdzie są teraz te wszystkie warsztaty "in progress"?
Odpowiedz
Wszystkie nieskończone wątki zostały przeniesione do warsztatów.
Odpowiedz
No cóż klapa z wydechem Undecided ale dobrze że jeden skończony ...może następnym razem się uda ????
Gratulacje dla zwycięzcy Wink
Odpowiedz
Niestety również nie dałem rady zbudować swojego modelu w terminie, ale nie dawno moje życie bardzo się odmieniło i modelarstwo jak na razie spadło na dalszy plan.
A oto powód tych zmian.
[Obrazek: 00a1_zps57ca84e9.jpg]
Pozdrawiam Sebastian
Odpowiedz
Sebciu wielkie i szczere gratulacje Wink
Odpowiedz
Graty w ogóle za wsio. wash, kurzing itd itp
Gůrny Ślůnsk
Odpowiedz
O kurde, to faktycznie Seba jestes usprawiedliwiony :p. Moje gratulacje!
Odpowiedz
Najlepsze usprawiedliwienieWink
gratuluję!
pozdr Sławek
Odpowiedz
(04-03-2014, 21:42)Sebastian Janiszewski napisał(a): Niestety również nie dałem rady zbudować swojego modelu w terminie, ale nie dawno moje życie bardzo się odmieniło i modelarstwo jak na razie spadło na dalszy plan.
A oto powód tych zmian.
[Obrazek: 00a1_zps57ca84e9.jpg]

Gratuluję, rozumiem, ale nie dawaj się! Mnie nie pokonała nawet dwójka dzieci (choć walka była ostra) lecz dopiero praca zawodowa...
Odpowiedz
Zakończenie konkursu dość niecodzienne. Strasznie żałuję, że nie udało mi się wystartować, zwłaszcza że model wraz z kompletem dodatków leży w szafie już od dłuższego czasu. Cóż może w następnej edycji Big Grin

Mimo wszystko, gratulacje dla zwycięzcy, oraz słowa uznania dla pozostałych uczestników, bo warsztaty były (są) naprawdę na poziomie.
Odpowiedz
Gartulacje!!
Ale wierz mi -tak jak pisze Bartek, da się. :) Nawet przy dwójce. Wink
Gimme glue, gimme wire, gimmie that which I desire!! Big Grin
Odpowiedz