Otwarte włazy / brak wnętrza
Witam!

Ponieważ ostatni czołg skleciłem jakieś 25 lat temu chciałem się Was zapytać jaka jest dziś "tendencja" (o ile jest) pokazywania modelu z otwartymi włazami ale bez wnętrza? Czy stosuje się jakieś "zaślepki" jak kiedyś, czy włazy się obowiązkowo zamyka, czy to kwestia indywidualnych upodobań?

Pozdrawiam
Odpowiedz
Indywidualnie. Można środek prysnąć na czarno, wtedy zamiast plastikowej dziury zieje czarna otchłań Big Grin
Odpowiedz
(15-01-2015, 19:41)Tomasz Hejmo napisał(a): Indywidualnie. Można środek prysnąć na czarno, wtedy zamiast plastikowej dziury zieje czarna otchłań Big Grin

Czyli niewiele się zmieniło Big Grin
Odpowiedz
Jeśli masz na myśli swojego Abramsa - chyba mam gdzieś "wnętrze" do starego modelu dragona, mogę ci podesłać, zawsze będzie jakieś siedzisko, zamek armaty i takie tam bzdurki.
Pozdrawiam, Michał
Odpowiedz
(16-01-2015, 10:27)Krocionorzec napisał(a): Jeśli masz na myśli swojego Abramsa - chyba mam gdzieś "wnętrze" do starego modelu dragona, mogę ci podesłać, zawsze będzie jakieś siedzisko, zamek armaty i takie tam bzdurki.

Wielkie dzięki ale nie tym razem... Abrams będzie z całą pewnością "zamknięty"... Wystarczająca zabawa jest na zewnątrz... Jakbym zaczął się bawić wnętrzem to z pewnością bym nie wyrobił się w terminie a ukończenie go jest "funkcją celu" mojego udziału w konkursie ... Pytałem ogólnie i na przyszłość...

Jeszcze raz dzięki za propozycję
Shy
Odpowiedz
Spoko, w razie czego służę, mnie to na nic.
Pozdrawiam, Michał
Odpowiedz
Bardziej ambitni mogą zatknąć w otwartym włazie jakąś figurkę załoganta. Bez problemu można dostać dziś żywiczną figurkę "identyczną z oryginalną" w całkiem przyzwoitej cenie i dobrej jakości Wink.
[Obrazek: tumblr_nsfc3pI0i31r3eyedo2_400.gif]
Odpowiedz
(03-02-2015, 11:09)Rayl napisał(a): Bardziej ambitni mogą zatknąć w otwartym włazie jakąś figurkę załoganta.

Ja tam jestem z tych mniej ambitnych Ninja
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości