Liczba postów: 2,096
Liczba wątków: 51
Już czas na oficjalne wyniki:
-TomB(raider) 271pkt
-Konrad_Dzik za Gaza 66 319,5pkt
-Konrad_Dzik za M2A3 347pkt
-Konrad_Dzik za Leoparda 364pkt
-Jacek Cieślak 380,5pkt
-Piotr Koperski 390pkt
-Tomek Hejmo 399pkt
-Jamat 441,5pkt
-Marcin Szelenbaum 445pkt
Serdeczne gratulacje i podziękowania za uczestnictwo w konkursie. Mam nadzieje że w następnym galerii będzie jeszcze więcej :)
Tomek teraz objaśni zasady wręczenia nagrody :)
Liczba postów: 2,588
Liczba wątków: 104
Dziękuję wszystkim którzy wzięli udział oraz gratuluję tym, którzy ukończyli swoje modele. Będziemy zobowiązani, jeżeli ktoś zechce się podzielić swoimi spostrzeżeniami i komentarzami dotyczącymi konkursu.
W kwestii nagród - wystartowało 17 uczestników, co daje pulę 510zł. Jako że nie było sprzeciwu wobec zaproponowanego przez nas podziału, tak więc, do dyspozycji otrzymują:
- Marcin Szelenbaum 255zł,
- Jamat 170zł,
- Tomasz Hejmo 85zł
Za regulaminem konkursu:
Cytat:2. Zebrane środki (dalej: nagroda) mogą zostać wykorzystane przez zwycięzcę w dowolnym sklepie modelarskim lub na zakup związany z modelarstwem od osób prywatnych na stronach www, forach i serwisach aukcyjnych. Płatność będzie wykonana z konta Koordynatora. Jeżeli koszt zakupu przewyższa wartość nagrody, zwycięzca zobowiązany jest dopłacić różnicę (do uzgodnienia z Koordynatorem). Jeżeli część nagrody nie zostanie wykorzystana, zostanie ona przeznaczona na pokrycie kosztów utrzymania forum (opłaty za serwer i domenę).
Liczba postów: 1,794
Liczba wątków: 46
Gratuluję kolegom :)
Pozdrawiam
Liczba postów: 967
Liczba wątków: 71
Łał, nie wiem co powiedzieć. Pozostaje mi bardzo gorąco podziękować za docenienie mojego modelu  Bardzo dziękuję Panowie. Gratuluje pozostałym zwycięzcą, tym którzy ukończyli swoje prace oraz dziękuję wszystkim kolegom za wspólną zabawę.
Jeszcze raz dzięki!
Dziękuje także administracji za poprowadzenie konkursu.
Jak widać walka była niezwykle wyrównana, a co warte odnotowania, poziom zaprezentowanych modeli był wysoki co bardzo cieszy. Może galeria końcowa nie była liczna, za to treściwa.
Liczba postów: 446
Liczba wątków: 28
(14-06-2015, 16:43)Tomasz Hejmo napisał(a): Będziemy zobowiązani, jeżeli ktoś zechce się podzielić swoimi spostrzeżeniami i komentarzami dotyczącymi konkursu. W regulaminie obowiązującym podczas kolejnych konkursów można by dodać taką furtkę dla tych, którym brakuje dosłownie paru dni do ukończenia modelu. Coś typu:
w przypadku braku galerii końcowych przynajmniej 50% modeli, które biorą udział w konkursie, dopuszcza się przedłużenie czasu trwania konkursu o X czasu
Gratuluję, piękne prace
Liczba postów: 1,604
Liczba wątków: 37
Gratuluję wszystkim nagrodzonym, zwłaszcza zwycięzcy!
Macie szczęście, że nie dokończyłem swojego modelu!
Liczba postów: 1,822
Liczba wątków: 73
Gratulacje!!!!
Liczba postów: 195
Liczba wątków: 20
Dziękuje Panowie za docenienie moich skromnych wypocin, choć i tak wygrał mój faworyt  .
Następny konkurs proponuje od razu wydłużyć do 6 miesięcy.
Dobrze Bartek, że nie dokończyłeś swojego. Dzięki temu mogłeś się skoncentrować na kupowaniu kolejnych modeli na następny konkurs  .
Jeszcze raz dziękuje i życzę, żeby w następnym konkursie jeszcze więcej osób ukończyło swoje pracę.
Pozdrawiam Mateusz.
Liczba postów: 1,604
Liczba wątków: 37
(15-06-2015, 18:25)Jamat napisał(a): Dobrze Bartek, że nie dokończyłeś swojego. Dzięki temu mogłeś się skoncentrować na kupowaniu kolejnych modeli na następny konkurs .
Grono osób, które mogą sobie ze mnie żartować jest dość liczne, ale akurat Ty do niego nie należysz. I niech tak lepiej zostanie.
Liczba postów: 839
Liczba wątków: 14
(16-06-2015, 08:06)bartek72 napisał(a): (15-06-2015, 18:25)Jamat napisał(a): Dobrze Bartek, że nie dokończyłeś swojego. Dzięki temu mogłeś się skoncentrować na kupowaniu kolejnych modeli na następny konkurs .
Grono osób, które mogą sobie ze mnie żartować jest dość liczne, ale akurat Ty do niego nie należysz. I niech tak lepiej zostanie.
A ja mogę?
Gůrny Ślůnsk
Liczba postów: 1,395
Liczba wątków: 32
Gratulacje dla wszystkich. I mam nadzieje ujrzeć te modele których na czas nie udało się dokończyć także w galerii.
Krzysiek
Czołgi - pancerna pięść armii.
Liczba postów: 218
Liczba wątków: 12
Liczba postów: 238
Liczba wątków: 6
Gratulacje, zarówno dla zwycięzcy jak i dla pozostałych uczestników którym udało się doprowadzić warsztaty do końca!
Liczba postów: 967
Liczba wątków: 71
Odebrałem dziś zakupy zrealizowane z "talonem" konkursowym, dzięki piękne jeszcze raz wszystkim uczestnikom i organizatorom konkursu :)
Liczba postów: 2,588
Liczba wątków: 104
(22-06-2015, 11:28)Marcin Szelenbaum napisał(a): Odebrałem dziś zakupy zrealizowane z "talonem" konkursowym, dzięki piękne jeszcze raz wszystkim uczestnikom i organizatorom konkursu :)
Moja leci jeszcze
Robercie, w korespondencji ze mną stwierdziłeś, że dasz znać ile czasu Ci będzie potrzebne po majowym weekendzie. Oprócz braku informacji z Twojej strony, stan zaawansowania modelu nie rokował nadziei na ukończenie w racjonalnym terminie. Mam nadzieję, że nie zniechęci Cię to do wzięcia udziału w kolejnej edycji. Bo chyba chcecie?
|