Propozycje konkursu
A nie da się tak zrobić żeby te nagrody były widoczne cały czas jak się już konkursik zacznie (tak jak reklama) z opisem fundatora nagrody na planie pudełka - taki fajny chwyt marketingowy dla sponsora i foruma. Rolleyes

Ja ze swojej strony oferuję jako nagrodę mąsiężną statuetkę - fajnie by było jakby ktoś walnął napisik I forumowy konkurs Pancerny Klin czy cos w tym stylu. Filar ma wymiary ściany szer 50mm wys. 60mm.

[Obrazek: DSCN0083.jpg]
Pozdrawiam
Jacku dobrze prawisz.
Zapraszam na stronę, pozdrawiam Rafał "Dumo" Sadurek

https://www.facebook.com/pages/Dumo-Desi...9843071698

(18-05-2011, 18:39)Jacek Cieślak napisał(a): Ja ze swojej strony oferuję jako nagrodę mąsiężną statuetkę - fajnie by było jakby ktoś walnął napisik I forumowy konkurs Pancerny Klin czy cos w tym stylu. Filar ma wymiary ściany szer 50mm wys. 60mm.

[Obrazek: DSCN0083.jpg]

Super!,
A za co by była ta nagroda ?
Pozdrawiam, Mariusz

Napis ja mogę powiedzmy zaprojektować ale wykonać nie za bardzo.
Zapraszam na stronę, pozdrawiam Rafał "Dumo" Sadurek

https://www.facebook.com/pages/Dumo-Desi...9843071698

Jak zaprojektujesz to już się cos wymyśli - Myślę że to będzie nagroda za najlepiej prowadzoną relację - osadzenie w ramach historycznych i merytorykę szeroko rozumianą. Tongue
Pozdrawiam
Jacek - ile masz jeszcze takich statuetek? Big Grin
Pozdrawiam, Paweł Klaja (hobbysta)
http://pawelklaja.blogspot.com/
Wydaje mi się, że najlepiej by to na plexi wyfrezować od tyłu i nakleić na front podstawki.
Najładniej byłoby wyciąć laserem w szkle.
Si vis pacem, para bellum.
Też można. Posłałem do Rafała projekt, powinien być wieczorem, a wtedy Jacek zdecyduje co i jak.
Spieszę poinformować, że najprawdopodobniej udało się nam pozyskać sponsora medialnego w postaci Kagero. Efektem współpracy będzie galeria ukończonych modeli konkursowych w miesięczniku Super Model Wink Reszta informacji później.
Nieźle.. ciekawe czy wszystkie czy tylko laureatów.
Warsztaty:
Leclerc
Grille ausf. H
Najprawdopodobniej 3 pierwsze miejsca dostaną kilka dużych zdjęć, pozostałe po jednym, nikogo nie pominiemy. Jak się sprawa zamknie dam znać :)
Uuu to trzeba będzie się postarać co by nie skompromitować się Ninja
Robercie, jest ryzyko - jest zabawa Big Grin
Niedobrze... Chyba zaczyna mi trochę zależeć. Wink